Med fare for feil og mangler, her kommer litt om Kvalfoss sprinten. Noe som er uklart? Bare spør.

Som vanlig arrangeres Kvalfoss sprinten i Holmenkollen. I år er det første helga i februar. I år sender vi alle fra 13 år og eldre, unntatt de som eventuelt kommer fra årets skiskytterskole. Vi skal bo på Holmenkollen Park Hotell, 10-15 minutters spasertur fra stadion. Reiser ned med fly fredagsmorgen og kommer hjem med siste flyet på søndag, bruker selvfølgelig SAS sine idrettsbilletter.

Kanskje ikke like mye publikum som under VM i Holmenkollen, men vi kan jo håpe

Kanskje ikke like mye publikum  som under VM i Holmenkollen, men vi kan jo håpe

 

På Gardermoen blir vi hentet av en buss som kjører oss og resten av Finnmark direkte til hotellet. Det blir bare en kort stopp på hotellet før vi tar turen til nasjonalanlegget for en treningsdag og en titt på fasilitetene. Lørdag og Søndag er det konkurranser før vi blir hentet av bussen for transport til Gardermoen. Vi får servert mat/smører matpakke på hotellet og starter med middag på fredags ettermiddag/kveld. Utøvere må betale påmelding til konkurransen selv, ca 500,- til sammen. I tillegg må alle utøver som skal til Oslo selge en ekstra loddbok utover familie boka.

På hotellet blir det frokost, matpakke og middag. Alle må dekke kostnader til mat utover dette selv. Det reiser med 1 trener/voksen pr 3 utøvere, kostnader dekkes av klubb. Foreldre som skal være med ut over dette må dekke egne kostnader. Fly ca 3.000,-, hotell ca 1000,- pr natt for kost og losji.

Da er spørsmålet, hvem skal være med?